Primarul Comunei Cernisoara

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.
×
Acasa
Despre Noi
Informatii
Consiliul Local
Transparenta
Contact
×

Ultimile Stiri

Proiectele de hotarare pot fi propuse de consilieri sau de primar. In exercitarea atributiilor ce ii revin Consiliul Local adopta hotarari, cu votul majoritatii membrilor prezenti.

Despre

Tehnologii moderne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.


Pentru cel mai inalt nivel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Cernişoara, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.  

Unitate, Progres,
Soliditate.

TEHNOLOGII MODERNE PENTRU CEL MAI INALT NIVEL


Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Cernişoara, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informaţii Primăria Comunei CerniŞoara

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult

   
User On-Line:       Accesari: 204964      Dupa ip: 39917      Ultima acesare : 2024-05-22 22:58:49  

02 Aprilie
Postat de: cernisoara
Hits: 65

ANUNȚ PUBLIC

Privind depunerea solicitării de emitere a avizului de gospodărie a apelor

Citeste mai mult

13 Martie
Postat de: cernisoara
Hits: 54

LUCRĂRI PENTRU

PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII - SĂPTĂMÂNA 18.03 - 24.03.2024 - VÂLCEA

Citeste mai mult

07 Martie
Postat de: cernisoara
Hits: 49

Anunț privind închirierea

Pășunilor U.A.T. Cernisoara, județul Vâlcea prin procedura publică de atribuire directă.

Citeste mai mult

13 Februarie
Postat de: cernisoara
Hits: 52

COMUNICAT DE PRESĂ PNRR

Fonduri pentru România modernă și reformată!
UAT Județul Vâlcea implementează, în calitate de Beneficiar, proiectul „Microbuze electrice pentru elevii din județul Vâlcea”, cod P_25, potrivit Contractului de finanțare nr. 12007/16708/14.09.2023, încheiat cu Ministerul Educației

Citeste mai mult

16 Ianuarie
Postat de: cernisoara
Hits: 53

ANUNȚ

Privind aprobarea bugetului local de venituri și cheltuieli și a listelor de investiții pe surse de finanțare al comunei Cernișoara pe anul 2024 și estimările pentru anii 2025-2027

Citeste mai mult

    © 2017 Primăria Comunei Cernisoara