Primarul Comunei Cernişoara

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.

PRIMĂRIA CERNIŞOARA
Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Cernişoara, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.  

Informaţii Primăria Comunei Cernişoara

Măsuri de mediu şi climă

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult

           
User On-Line:       Accesari: 141602      Dupa ip: 30909      Ultima acesare : 2021-12-02 16:00:12  

17 Iunie
Postat de: cernisoara
Hits: 96

Raportul Primarului

Prezentarea raportului anual de activitate este nu doar o obligatie a noastra, ci si o necesitate, aceasta lucrare reprezentand un instrument prin care cetatenii Comunei Cernisoara sunt informati despre modul si eficienta rezolvarii treburilor publice, in contextul preocuparii pentru o reala deschidere si transparenta a institutiei noastre.

Citeste mai mult

Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 35din 35--   Anterioara pagina     Ultima pagina                      
    © 2017 Primăria Comunei Cernişoara