Primarul Comunei Cernisoara

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.
×
Acasa
Despre Noi
Informatii
Consiliul Local
Transparenta
Contact
×

Ultimile Stiri

Proiectele de hotarare pot fi propuse de consilieri sau de primar. In exercitarea atributiilor ce ii revin Consiliul Local adopta hotarari, cu votul majoritatii membrilor prezenti.

Despre

Tehnologii moderne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.


Pentru cel mai inalt nivel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.

24 Iulie
Postat de: cernisoara
Hits: 25

Dispoziţia nr. 154

Se convoacă Consiliul Local Cernișoara, în ședință ordinară pentru data de 31.07.2019,ora 12.00 la sediul Primariei Cernișoara, având la ordinea de zi urmatoarele puncte:
1.Insușirea Acordului de cooperare privind organizarea și exercitarea activității
de audit public intern.
2.Aprobarea contribuției Comunei Cernișoara pentru funcționarea compartimentului de audit intern, înființat în cadrul Filialei Județene Vâlcea a Asociației Comunelor din România.
3. Aprobarea Documentației tehnico economice-faza Documentație de avizare a lucrarilor de intervențieii (D.A.L.I.) și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții "Modernizarea rețelei de drumuri locale în comuna Cernișoara, județul Vâlcea ,,.
4. Actualizarea indicatorilor tehnico-economici și a cofinanțării de la bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finantează de la bugetul de stat prin PNDL , pentru obiectivul de investiții ,,Reabilitare, modemizare și dotare Dispensar medical în comuna Cemișoara, județul Vâlcea
5. Probleme curente.
 

Citeste articol