Primarul Comunei Cernisoara

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.
×
Acasa
Despre Noi
Informatii
Consiliul Local
Transparenta
Contact
×

Ultimile Stiri

Proiectele de hotarare pot fi propuse de consilieri sau de primar. In exercitarea atributiilor ce ii revin Consiliul Local adopta hotarari, cu votul majoritatii membrilor prezenti.

Despre

Tehnologii moderne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.


Pentru cel mai inalt nivel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.Primăria Comunei Cernișoara  

Unitate, Progres,
Soliditate.

TEHNOLOGII MODERNE PENTRU CEL MAI INALT NIVEL


Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Cernişoara, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informaţii Primăria Comunei CerniŞoara

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult

   
User On-Line:       Accesari: 91462      Dupa ip: 21684      Ultima acesare : 2019-08-20 07:41:19  

14 August
Postat de: cernisoara
Hits: 7

Locuri de muncă vacante

Nr. 1387- săptămâna 14.08.2019-20.08.2019 fondat 1993 Publicaţie săptămânală a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea

Citeste mai mult

08 August
Postat de: cernisoara
Hits: 9

Dispoziţia nr. 171

Se convoacă Consiliul Local Cernişoara, în şedinţa ordinară pentru data de 14.08.2019, ora 12.00 la sediul Primăriei Cernişoara, având la ordinea de zi următoarele puncte:

Citeste mai mult

07 August
Postat de: cernisoara
Hits: 12

Locuri de muncă vacante

Nr. 1386- săptămâna 07.08.2019-13.08.2019 fondat 1993 Publicaţie săptămânală a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea

Citeste mai mult

30 Iulie
Postat de: cernisoara
Hits: 21

Informare

Apavil SA - Proiectul regional dezvoltarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Valcea

Citeste mai mult

24 Iulie
Postat de: cernisoara
Hits: 24

Dispoziţia nr. 154

Se convoacă Consiliul Local Cernișoara, în ședință ordinară pentru data de 31.07.2019, ora 12.00 la sediul Primariei Cernișoara, având la ordinea de zi urmatoarele puncte: 1.Insușirea Acordului de cooperare privind organizarea și exercitarea activității de audit public intern. 2.Aprobarea contribuției Comunei Cernișoara pentru funcționarea compartimentului de audit intern, înființat în cadrul Filialei Județene Vâlcea a Asociației Comunelor din România. 3. Aprobarea Documentației tehnico economice-faza Documentație de avizare a lucrarilor de intervențieii (D.A.L.I.) și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții "Modernizarea rețelei de drumuri locale în comuna Cernișoara, județul Vâlcea ,,. 4. Actualizarea indicatorilor tehnico-economici și a cofinanțării de la bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finantează de la bugetul de stat prin PNDL , pentru obiectivul de investiții ,,Reabilitare, modemizare și dotare Dispensar medical în comuna Cemișoara, județul Vâlcea 5. Probleme curente.

Citeste mai mult

    © 2017 Primăria Comunei Cernisoara