Primarul Comunei Cernisoara

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.
×
Acasa
Despre Noi
Informatii
Consiliul Local
Transparenta
Contact
×

Ultimile Stiri

Proiectele de hotarare pot fi propuse de consilieri sau de primar. In exercitarea atributiilor ce ii revin Consiliul Local adopta hotarari, cu votul majoritatii membrilor prezenti.

Despre

Tehnologii moderne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.


Pentru cel mai inalt nivel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.Primăria Comunei Cernișoara  

Unitate, Progres,
Soliditate.

TEHNOLOGII MODERNE PENTRU CEL MAI INALT NIVEL


Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Cernişoara, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informaţii Primăria Comunei CerniŞoara

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult

   
User On-Line:       Accesari: 106888      Dupa ip: 24254      Ultima acesare : 2020-05-29 08:15:42  

27 Mai
Postat de: cernisoara
Hits: 5

Locuri de muncă vacante

Nr. 1428- săptămâna 27.05.2020-02.06.2020 fondat 1993
Publicație săptămânală a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea.

Citeste mai mult

20 Mai
Postat de: cernisoara
Hits: 7

Locuri de muncă vacante

Nr. 1427- săptămâna 20.05.2020-26.05.2020 fondat 1993 Publicație săptămânală a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea

Citeste mai mult

26 Martie
Postat de: cernisoara
Hits: 26

ANUNȚ

Număr de telefon pentru sprijinirea vârstnicilor din Cernișoara
Primăria Cernișoara vine în sprijinul persoanelor în vârstă de peste 65 de ani, care nu au susţinători sau altă formă de ajutor, în vederea asigurării de sprijin pentru aceştia în efectuarea cumpărăturilor de bază, plata facturilor și achiziționarea de medicamente, astfel încât să se minimalizeze expunerea lor în afara locuinţelor. Aceştia pot apela numerele de telefon:

Citeste mai mult

26 Martie
Postat de: cernisoara
Hits: 27

ANUNȚ

În urma desfăşurării examenului organizat pentru promovarea în grad profesional pentru funcția de inspector, grad profesional superior, gradația 5, candidatul Vladu Nicolae a obținut un punctaj de 95, 49 puncte. Aceştia fiind declarat ADMIS la examenul de promovare în grad profesional.

Citeste mai mult

24 Martie
Postat de: cernisoara
Hits: 31

ANUNȚ

În urma desfăşurării probei de interviu la examenul organizat pentru promovarea grad profesional pentru funcţia de : inspector, grad profesional superior, gradaţia 5, candidatul Vladu Nicolae a obţinut un punctaj de 96,33 puncte. Aceştia fiind declaraţii ADMIS la susţinerea probei de interviu.

Citeste mai mult

    © 2017 Primăria Comunei Cernisoara